netkas.org forum
August 11, 2020, 04:29:01 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Information for registering users http://forum.netkas.org/index.php/topic,2246.0.html
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help! Radeon 6870, Mac Pro, DVI filled with snow  (Read 3043 times)
JimWright
Newbie

Offline Offline

Posts: 2


« on: June 14, 2014, 11:08:30 PM »

Hey folks, a while back I used the instructions at http://forum.netkas.org/index.php/topic,692.120.html to flash a XFX AMD Radeon HD 6870 for my Mac Pro 4,1.  Everything worked great with my old Cinema Display, I just picked up a larger display, a Dell U2713HM.

On my Mac Mini (via a switch box), the display looks great via DVI.  But on my Mac Pro, the display was visible but filled with snow, and would every few seconds go to all snow, before the screen would flash back to the mostly snow image.  This was running DVI through a KVM switch, so I went straight DVI from the Mac to the display, same issue.

My card has two DVI ports, so I tried the other port, after rebooting, same issue.  Tried two different dual link DVI cables, same issue.  Even knocking the resolution down to 1024x768 didn't help, it was definitely a signal problem and not a resolution issue.

My card also had an HDMI port, this works fine, but won't let me use the full resolution of the display.  There are two mini DisplayPorts on my card, but I haven't been able to dig up a spare adapter yet.

So, anyway, has anyone else run into a problem like this with their video cards?  Searching for 'Snow' just gets a lot of 'Snow Leopard' hits, so it's hard tracking this one down.  I'm not sure if there are any settings I can tweak somehow on this card that might help or not.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!