netkas.org forum
July 24, 2019, 02:13:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Information for registering users http://forum.netkas.org/index.php/topic,2246.0.html
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ATI 2900GT 256M ..  (Read 10711 times)
smooth654
Newbie

Offline Offline

Posts: 3


« on: December 13, 2007, 06:46:52 AM »

can i use the drvier that in the #RadeonHD Channel ?
my card device id is 9405 ,
thanks for any help  ^^
Logged
smooth654
Newbie

Offline Offline

Posts: 3


« Reply #1 on: December 20, 2007, 02:18:30 AM »

i test .. none of the available driver are work .
will netkas release a new one that can work for 2900gt ?
i still waiting for help .. to get my card work .
Logged
scrizz
Not Newbie
*
Offline Offline

Posts: 5


« Reply #2 on: December 20, 2007, 06:52:04 PM »

I'm thinking about buying a 2900gt
Logged
netkas
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 835



« Reply #3 on: December 20, 2007, 07:29:39 PM »

do not buy it

it works but only framebuffer,

3d/qe/ci freezes pc
Logged
smooth654
Newbie

Offline Offline

Posts: 3


« Reply #4 on: December 22, 2007, 02:15:40 PM »

netkas ,
will it fully work later Huh
or how can i make it work in framebuffer ?
can you post a working driver here ?  i still in visa mode ...
Logged
scrizz
Not Newbie
*
Offline Offline

Posts: 5


« Reply #5 on: December 27, 2007, 05:17:58 AM »

thx for the advice netkas
Logged
netkas
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 835



« Reply #6 on: December 29, 2007, 10:59:30 PM »

netkas ,
will it fully work later Huh
or how can i make it work in framebuffer ?
can you post a working driver here ?  i still in visa mode ...

try new pkg from #radeonhd (first link)
then u should get working FB (resoluton change)
Logged
hartsa
Newbie

Offline Offline

Posts: 1


« Reply #7 on: January 18, 2008, 11:36:58 AM »

Is there any hope to get working driver for 2900gt?
I tryed Triakis version, but middle of the boot i get black screen and "no signal" it's stop loading?

Please help me... Cry
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!