netkas.org forum
September 19, 2018, 08:30:50 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Information for registering users http://forum.netkas.org/index.php/topic,2246.0.html
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18
  Print  
Author Topic: High Sierra and The Nvidia Web Driver  (Read 44960 times)
mucunucu
Not Newbie
*
Offline Offline

Posts: 18


« Reply #120 on: December 02, 2017, 09:20:45 PM »

any have idea how to enable hdmi audio on mac pro wit gtx 1050 ti?Huh
Logged
h9826790
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 74


« Reply #121 on: December 03, 2017, 11:07:29 PM »

any have idea how to enable hdmi audio on mac pro wit gtx 1050 ti?Huh

You need to install the HDMIAudio.kext. However, it's more like try by error. You may need to install the HDMIAudio kext 1.1 or 1.0 multiple times, with many reboot to get it work.

And I found a more reliable way is by installing Clover on the Mac. No need to inject anything, just the default setting, then the HDMIAudio.kext will always work properly. That will make the PCIe info etc looks messy, but it seems just cosmetic, the computer actually work flawlessly (in this case, work better then without Clover).



P.S. Display Port Audio and HDMI Audio are essentially the same thing in this aspect
Logged
mysticalos
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 634


« Reply #122 on: December 06, 2017, 07:52:43 PM »

I would not install clover on a real mac. At most maybe lilu and nvidia graphics fixup, which might also fix HDMI audio.

But clover would mess up a lot of things if you don't know what you are doing. like changing serial if you don't preserve it. ports, etc.
Logged
SMIKX
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 83



« Reply #123 on: December 06, 2017, 10:36:33 PM »

mysticalos said : " I would not install clover on a real mac "

I totally agree.

Logged

Mac Pro 4,1 upped to 5,1 Dual Quad Core 2.93ghz 17Gb 480Gb SSD TRIM enabled.
HIS HD 7950 3Gb 5.0 GT/s EFI on mDP to DVI + DVI to DVI.
10.9.5 - 10.12.6  - 10.6.8 - Win 7 not Bootcamp. 
AREA 2 port USB 3.1 & Inateck USB 3.0 4 port in OS X 10.9.5.
Rominator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 2328



« Reply #124 on: December 07, 2017, 06:50:12 AM »

10.13.2 driver on MVC driver page
Logged

Before asking a question, check your "Personal Settings" and be sure that you have "Brain Services" set to "On".
lowrider
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 375


« Reply #125 on: December 07, 2017, 05:16:45 PM »

And here:

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/127670/en-us

Lou

Logged
lowrider
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 375


« Reply #126 on: December 07, 2017, 11:11:45 PM »

Well, I just updated - System build is (17C89) not the (17C88) I expected, snd of course the web driver does not work Angry

What the heck is Apple doing with these build number changes?HuhHuh?

Lou
« Last Edit: December 07, 2017, 11:15:43 PM by lowrider » Logged
eVasilis
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 143


« Reply #127 on: December 08, 2017, 09:45:22 AM »

Did you apply the combo update?
Logged
h9826790
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 74


« Reply #128 on: December 08, 2017, 09:19:32 PM »

I just finished the MacOS update via terminal (17C88), then install the Nvidia web driver (require pkgutil to expand the package, text edit the OS version required, and repack it) without restart, and run "sudo nvram nvda_drv=1" in terminal.

And then I reboot the machine, everything work as expected, no need to install another graphic card, no need screen sharing. The unflashed 1080Ti work right after first reboot.
Logged
eVasilis
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 143


« Reply #129 on: December 08, 2017, 11:27:09 PM »

Cuda here

http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Mac/cuda_387/cudadriver_387.99_macos.dmg&lang=us&type=Other
Logged
lowrider
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 375


« Reply #130 on: December 09, 2017, 03:53:11 AM »

Finally,  Web Driver 378.10.10.10.25.103 for 10.13.2 Build 17C89 here:

https://images.nvidia.com/mac/pkg/378/WebDriver-378.10.10.10.25.103.pkg

Lou
Logged
vgermax
Not Newbie
*
Offline Offline

Posts: 31


« Reply #131 on: January 09, 2018, 08:25:56 PM »

10.13.2 rev'd to build 17c205 despite being described as only an update to Safari/WebKit... no sign of an updated WebDriver yet.
Logged
vgermax
Not Newbie
*
Offline Offline

Posts: 31


« Reply #132 on: January 10, 2018, 03:00:00 AM »

https://images.nvidia.com/mac/pkg/378/WebDriver-378.10.10.10.25.104.pkg
Logged
Spacedust
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 375


« Reply #133 on: January 23, 2018, 08:31:46 PM »

New drivers for 10.13.3?

https://images.nvidia.com/mac/pkg/378/WebDriver-378.10.10.10.25.105.pkg

https://images.nvidia.com/mac/pkg/378/WebDriver-378.10.10.10.25.106.pkg
Logged
devildcn
Not Newbie
*
Offline Offline

Posts: 11


« Reply #134 on: January 23, 2018, 09:16:07 PM »


Nope, these versions are for iMac Pro 10.13.2 and 10.13.2 Supplemental Update builds.
Logged
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!