netkas.org forum
June 23, 2017, 01:11:06 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Information for registering users http://forum.netkas.org/index.php/topic,2246.0.html
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Radeon HD3650 512Mb desktop version  (Read 629 times)
Dynamizer
Newbie

Offline Offline

Posts: 3


« on: April 04, 2017, 08:35:32 PM »

Hello.
I'm new about efi flashing gpus for mac compatibility, and I need to know if it's possible to flash a Radeon HD3650 512Mb (it's a Gigabyte GV-RX365512H) with a EFI32 for a Mac Pro 1,1, and/or if there's a specific EFI32 module or if I can use a compatible one (like one for another ati radeon HD card).
TIA.

P.s.: I also have an HD2350 64 Mb and an HD4650 1 Gb, and I would prefer to get the HD3650 as first choice, then the HD2350 if the first can't be done. And lastly the HD4650, but I still prefer not. Thanks again.
« Last Edit: April 14, 2017, 02:10:36 AM by Dynamizer » Logged
Rominator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 2123



« Reply #1 on: April 05, 2017, 08:15:49 PM »

or, instead of reinventing the wheel for a $15 GPU, go WHOLE HOG and drop $25 for a 4870 and have an easy time.

Or blow your Christmas Bonus early and drop $45 for a 5770 or $55 for a 5870

Stick with the ones already done and written and you won't waste a lot of time
Logged

Before asking a question, check your "Personal Settings" and be sure that you have "Brain Services" set to "On".
Dynamizer
Newbie

Offline Offline

Posts: 3


« Reply #2 on: April 07, 2017, 04:27:16 PM »

or, instead of reinventing the wheel for a $15 GPU, go WHOLE HOG and drop $25 for a 4870 and have an easy time.

Or blow your Christmas Bonus early and drop $45 for a 5770 or $55 for a 5870

Stick with the ones already done and written and you won't waste a lot of time
Look, I don't know how to get you and/or your answer, if you're trying to mock me or just you want to sound funny, or you're totally serious.
I already have those 3 cards, the hd2350, the hd3650 and the hd4650, and I prefer to not waste money if it's possible to use one of those 3 cards.
I don't want to reinvent the wheel or waste time trying for hacking's sake, I needed and asked for a simple answer to my question: if it's possible and maybe also already done, or not. It's as simple as it appears.
Logged
Rominator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 2123



« Reply #3 on: April 07, 2017, 10:26:45 PM »

A search here and through Google will show that those cards haven't been flashed.

Could it be done?

Yes, it would take hours to figure out and several ports wouldn't work, etc.

First step is to see if the device ids are in the drivers in the first place.

Then compare output ports to what is enabled in drivers.

then find a similar EFI (i.e., 3870 for 3650, etc)

So, hours and hours of work and MAYBE one day you'd end up with a boot screen, on a shit card nobody cares about.

Bust open the piggy bank and buy a 4870 or 5770 or 5870. Any of those is less than $100 and easily flashable with documented results.
Logged

Before asking a question, check your "Personal Settings" and be sure that you have "Brain Services" set to "On".
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!