netkas.org forum
October 15, 2019, 03:13:23 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Information for registering users http://forum.netkas.org/index.php/topic,2246.0.html
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: BadAxe 2  (Read 12381 times)
genex
Newbie

Offline Offline

Posts: 4


« on: January 31, 2008, 06:37:06 PM »

can some one please upload working com.apple.boot.plst from Bad AXE 2 motherboard ?
i would like have Time maschine, sound (sigmatel), 7600GT, ....

thanks.
Logged
gu3d3s
Not Newbie
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #1 on: February 01, 2008, 02:26:22 PM »

hi,

u need use pc EFI v8 for this works...
i upload my plist the only need change vga, becouse i use 7300gs. Sound and net is correct

[]'s

* 7300gs.plist (2.1 KB - downloaded 424 times.)
Logged
genex
Newbie

Offline Offline

Posts: 4


« Reply #2 on: February 01, 2008, 10:07:04 PM »

thanks man

is this 5,1 audio or stereo ?
« Last Edit: February 01, 2008, 10:08:42 PM by genex » Logged
gu3d3s
Not Newbie
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #3 on: February 03, 2008, 12:02:34 AM »

hi,

at this time only stero i think! i dont test in 5.1, but digital out is mark anabel in sysprofile... if some one can test please post here.


limitations: mute buttom dont works, and no have MIC or line in Sad

[]'s
Logged
AcidBoi
Newbie

Offline Offline

Posts: 1


« Reply #4 on: February 03, 2008, 05:15:58 PM »

can you post your working plist please genex
tia

AcidBoi
Logged
genex
Newbie

Offline Offline

Posts: 4


« Reply #5 on: February 04, 2008, 09:58:24 AM »

use one above posted. it worked for me. only my gfx is gt not gs,
btw. does anyone with badaxe2 has AHCI enabled & properly recognized ?
Logged
gu3d3s
Not Newbie
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #6 on: February 04, 2008, 02:43:14 PM »

HI,

yes my AHCI works fine, and is correct showed in sys profile, only need put boad ID (0x27c18086) into AHCIpot.kext repair permissions, dlete caches.

BTW anyone have MARVELL sata ports works?

* AppleAHCIPort.kext.zip (65.88 KB - downloaded 318 times.)
Logged
Carlos Pombo
Newbie

Offline Offline

Posts: 2


« Reply #7 on: February 27, 2008, 08:42:32 PM »

HI,

yes my AHCI works fine, and is correct showed in sys profile, only need put boad ID (0x27c18086) into AHCIpot.kext repair permissions, dlete caches.

BTW anyone have MARVELL sata ports works?

After inserting ID (0x27c18086) into AppleAHCIPort.kext, System Profile identify correctly Intel ICH7-M AHCI on my XBX2.
Also after inserting ID I'm having consecutive disk errors/need to Repair Disk.
As i have left the (0x27c5...) ID, can this be the cause?
Is it ok to leave both ID's, or do I remove the first one?
It as never happened beffor with my XBX2.

« Last Edit: February 27, 2008, 08:47:19 PM by Carlos Pombo » Logged
gu3d3s
Not Newbie
*
Offline Offline

Posts: 16


« Reply #8 on: February 27, 2008, 09:15:00 PM »

Carlos,

I use this kext i heve att, and no have any err, come im ICR #hmbt for we talk about...
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!