netkas.org forum
March 25, 2017, 08:42:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Information for registering users http://forum.netkas.org/index.php/topic,2246.0.html
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 11
  Print  
Author Topic: Sierra builds of nVidia Web Driver  (Read 22992 times)
mysticalos
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 569


« on: July 09, 2016, 02:04:54 AM »

https://images.nvidia.com/mac/mjjlJqeY2WlA5pZtGJLqstGz7vX4N6l7/WebDriver-367.05.10.05b07.pkg

Needs it's own thread.
Logged
lowrider
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 291


« Reply #1 on: July 09, 2016, 03:23:40 AM »

This won't install fro me.  It gets about half way thru and quits with an "Installation Failed" message.  Wonder what the issue is Huh

Lou  
Logged
Squishy Tia
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 85



« Reply #2 on: July 09, 2016, 03:41:04 PM »

This won't install fro me.  It gets about half way thru and quits with an "Installation Failed" message.  Wonder what the issue is Huh

Lou  

What version is your Sierra install at? There are three Sierra capable driver packages at the moment (two have the same URL despite having different OS version strings in their plist entries).
Logged
lowrider
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 291


« Reply #3 on: July 09, 2016, 07:04:41 PM »

^^^^16A238m.  Installation starts than quits.  It was the same through the Nvidia Driver Manager.  I have now deinstalled Nvidia Driver Manager, but I can't remove the icon from the Control Panels.  Some of my Control Panels won't open, others will, but not always.  Seems to be a CP issue.  I have tried a Safe Boot, No Luck.

Lou
Logged
Spacedust
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 206


« Reply #4 on: July 10, 2016, 09:51:41 AM »

Works for me - Performance isn't still perfect but at least I'm able to boot with my 980Ti Wink
Logged
Squishy Tia
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 85



« Reply #5 on: July 10, 2016, 04:16:23 PM »

^^^^16A238m.  Installation starts than quits.  It was the same through the Nvidia Driver Manager.  I have now deinstalled Nvidia Driver Manager, but I can't remove the icon from the Control Panels.  Some of my Control Panels won't open, others will, but not always.  Seems to be a CP issue.  I have tried a Safe Boot, No Luck.

Lou

According to the seed listing, both 16A238m and 16A239j are using the exact same installer package. Something's definitely off.
Logged
morganfreefan
Newbie

Offline Offline

Posts: 8


« Reply #6 on: July 10, 2016, 05:27:18 PM »

Anyone know if this one works for 1070/1080?
Logged
lowrider
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 291


« Reply #7 on: July 10, 2016, 06:09:03 PM »

According to the seed listing, both 16A238m and 16A239j are using the exact same installer package. Something's definitely off.

Yes, I know.  I have tried a number of different fixes, but it appears that my System Preferences are screwed up.  I'd like to reinstall the OS, but I didn't make an installer disk.  I guess I'll limp along with this until the next release, or I can return to El Cap.  My GTX 780 works with the Apple Driver, it has the GK110A chip.

Lou
Logged
netkas
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 798



« Reply #8 on: July 19, 2016, 11:20:03 AM »

Exactly same driver is listed for dp3
Logged
netkas
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 798



« Reply #9 on: August 02, 2016, 08:42:31 PM »

beta driver from dp3 won't work in do4, need new one

kxld[com.nvidia.NVDAStartupWeb]: The super class vtable '__ZTV9IOService' for vtable '__ZTV14NVDAStartupWeb' is out of date. Make sure your kext has been built against the correct headers.
Logged
Spacedust
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 206


« Reply #10 on: August 04, 2016, 12:17:48 AM »

Public beta 3 with NVIDIA driver 367.05.10.05b07 installed doesn't work - I've booted with Apple Software Renderer ;(
Logged
Rominator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 2077



« Reply #11 on: August 04, 2016, 04:19:41 AM »

https://images.nvidia.com/mac/2Fa4AuEpyQiZr7kwcNR8SDb8TorDy7Qz/WebDriver-367.10.10.05b01.pkg
Logged

Before asking a question, check your "Personal Settings" and be sure that you have "Brain Services" set to "On".
Spacedust
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 206


« Reply #12 on: August 04, 2016, 02:34:15 PM »

Just showed on my screen Wink I will test it in a few minutes.
Logged
Spacedust
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 206


« Reply #13 on: August 04, 2016, 02:39:47 PM »

Sierra shows wrong core clock speed. Do you have the same issue ?

Example instead of 1000 MHz, 100 MHz is being shown.
Logged
netkas
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 798



« Reply #14 on: August 10, 2016, 05:12:08 PM »

same driver for DP5
Logged
Pages: [1] 2 3 ... 11
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!