netkas.org forum
September 25, 2017, 02:25:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Information for registering users http://forum.netkas.org/index.php/topic,2246.0.html
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 21 22 [23]
  Print  
Author Topic: Radeon Port Mapping  (Read 120663 times)
windosmac
Newbie

Offline Offline

Posts: 13


« Reply #330 on: July 02, 2017, 10:23:07 PM »

I have a question: i have a sapphire dual-x r9 270x 2gb ram and i want flash it for my mac pro 3,1.
Wich firmware for flash it?

post your original rom.
Logged

genuine 5,1 - X5650's - 4x8gb & 4x4gb reg - pcie boot - 802.11ac BT4.0 - 10.12 - 5/6870 - U2415H DP
flashed 2,1 - X5355's - 8x4gb - 10.10 - 8800GT - U2401F DVI
vinnie1978
Newbie

Offline Offline

Posts: 42


« Reply #331 on: July 03, 2017, 05:08:51 PM »

this is funny

i have the lower DVI working with boot screen on the XFX6870
Original PC rom Attached
Anyone have a modify efi for this card the have more ports working like the 5870?
regards

Netkas has made a modified rom for the xfx 6870.
It's a efi64 rom, and therefor only gives bootscreen on a Macpro 3.1/5.1

* xfx6870blackEdNetkased.rom (128 KB - downloaded 28 times.)
Logged
zondas
Newbie

Offline Offline

Posts: 13


« Reply #332 on: July 03, 2017, 08:09:59 PM »



I have a HD5770 mit DVI HDMI DP.I build a ROM with FLOR!an Rom , but there is no Bootscreen on DVI HDMI or DP.Can you help me.I add my original Rom.FLOR!an can you pls send me a EFI-Rom for this to get a Bootscreen.And how can you do it.Can you make a Video , how do you mod. the EFI to get Bootscreen.
Logged
windosmac
Newbie

Offline Offline

Posts: 13


« Reply #333 on: July 06, 2017, 06:08:21 AM »



I have a HD5770 mit DVI HDMI DP.I build a ROM with FLOR!an Rom , but there is no Bootscreen on DVI HDMI or DP.Can you help me.I add my original Rom.FLOR!an can you pls send me a EFI-Rom for this to get a Bootscreen.And how can you do it.Can you make a Video , how do you mod. the EFI to get Bootscreen.

Post your cards BIOs, somebody nice might modify it for you. Please read how to dump it, it's written everywhere here and not here.
Logged

genuine 5,1 - X5650's - 4x8gb & 4x4gb reg - pcie boot - 802.11ac BT4.0 - 10.12 - 5/6870 - U2415H DP
flashed 2,1 - X5355's - 8x4gb - 10.10 - 8800GT - U2401F DVI
zondas
Newbie

Offline Offline

Posts: 13


« Reply #334 on: July 07, 2017, 12:51:26 PM »

This is my Card-Bios.


I have a HD5770 mit DVI HDMI DP.I build a ROM with FLOR!an Rom , but there is no Bootscreen on DVI HDMI or DP.Can you help me.I add my original Rom.FLOR!an can you pls send me a EFI-Rom for this to get a Bootscreen.And how can you do it.Can you make a Video , how do you mod. the EFI to get Bootscreen.

Post your cards BIOs, somebody nice might modify it for you. Please read how to dump it, it's written everywhere here and not here.

* bios.rom (128 KB - downloaded 26 times.)
Logged
vinnie1978
Newbie

Offline Offline

Posts: 42


« Reply #335 on: July 07, 2017, 10:29:38 PM »

Zondas, i added the efi part manually.
Here it is:

* 5770.efi.rom (128 KB - downloaded 32 times.)
Logged
macnoto
Newbie

Offline Offline

Posts: 5


« Reply #336 on: July 29, 2017, 10:17:20 AM »

I have Asus R9 Direct CU II 280x 3GB, but when I tried to flash only upper DVI works. other ports are not working.
Can somebody help to properly map the ports?

Highly appreciated

* asusr9280xori.rom (128 KB - downloaded 17 times.)
Logged
vinnie1978
Newbie

Offline Offline

Posts: 42


« Reply #337 on: July 29, 2017, 05:06:53 PM »

Macnoto ,  test the file i added below

On page 19 #post 272, spacedust mentions 2 efi versions with the ports that it supports.
The Futomaki seems to have the best result.

* Asus R9 Direct CU II 280x.efi.rom (128 KB - downloaded 35 times.)
« Last Edit: July 29, 2017, 05:18:54 PM by vinnie1978 » Logged
macnoto
Newbie

Offline Offline

Posts: 5


« Reply #338 on: August 01, 2017, 10:44:45 AM »

Macnoto ,  test the file i added below

On page 19 #post 272, spacedust mentions 2 efi versions with the ports that it supports.
The Futomaki seems to have the best result.


same thing, only upper port works with this rom
Logged
vinnie1978
Newbie

Offline Offline

Posts: 42


« Reply #339 on: August 01, 2017, 03:45:45 PM »

As far as i understand, the second dvi port isn't found on a mac version.
Therefore it can't be made into a workable port on a flashed videocard.
Logged
Pages: 1 ... 21 22 [23]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!