netkas.org forum
December 02, 2020, 07:31:26 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Information for registering users http://forum.netkas.org/index.php/topic,2246.0.html
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ATI 3850 problem on Mountain Lion  (Read 6247 times)
aaditya1k
Newbie

Offline Offline

Posts: 2


« on: January 01, 2013, 02:42:17 PM »

Hey!

today i installed Mountain lion with tonymacx86 Unibeast method , everything working perfectly (internet audio etc) , except my graphics card , because of no graphics card kext's everything flickering and no QE / CI and i m a developer so it's very tuff to work like this Sad

my mountain lion detecting that i m using ATI 3850 only it's giving error : No Kext Loaded
it is also showing correct vendor and device id.


http://i.imgur.com/NnLyB.jpg

Help me please with Kext for ATI 3850

my PC Specs
Intel Core i7 3770k
Asrock Extreme 6
4 GB Kingston HyperX 1600
ATI 3850 512MB
Benq XL2420T @120hz
« Last Edit: January 02, 2013, 06:16:57 AM by aaditya1k » Logged
aaditya1k
Newbie

Offline Offline

Posts: 2


« Reply #1 on: January 03, 2013, 06:54:10 PM »

hey i just managed to get 1920x1080x32 @ 120hz resolution

by using modified kext :
ATI3800Controller.kext
ATIRadeonX2000.kext
but it was only showing cursor and white grey background after verbose mode
so i deleted "ATIRadeonX2000.kext" and it's worked on 1080p @ 120hz reslution

but still i m not getting QE/CI or transparent bar


http://i.imgur.com/zFu3F.jpg
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!