netkas.org forum

General Category => eGPU => Topic started by: sdr on June 10, 2015, 09:35:04 PM



Title: GTX 980Ti / nMP - not recognized correct
Post by: sdr on June 10, 2015, 09:35:04 PM
Finally I got my GTX 980Ti and wanted to re-activate my Akitio at my nMP with it.

Some months ago I used the Akitio with a GTX680 as GPU at my nMP without any problem, but the 980Ti is me giving some headaches at the moment.

I reinstalled the NVIDIA drivers, edited the kext's - so far everything went fine and as I knew it from before.

But the card isn't recognized correct - it is only shown as "NVIDIA Graphics Device", anyway it seems to work fine (did a small test render).

Soooo, to be honest I havent tried that card at my cMP and maybe it's just that the card isn't full integrated with the current drivers? The Titan X is correctly recognized by OSX, I know.


Title: Re: GTX 980Ti / nMP - not recognized correct
Post by: netkas on June 11, 2015, 12:27:49 AM
> it is only shown as "NVIDIA Graphics Device

Thats normal, expect next webdriver to recognize 980ti properly.


Title: Re: GTX 980Ti / nMP - not recognized correct
Post by: sdr on June 11, 2015, 04:43:58 PM
Thanks for you reply!

I really was a bit unsure about that, thought it could be the reason - thanks!


Title: Re: GTX 980Ti / nMP - not recognized correct
Post by: v3nom on June 21, 2015, 05:08:37 PM
Is it possible to get display output with netkas tool?
nMP + 980Ti + 4k display


Title: Re: GTX 980Ti / nMP - not recognized correct
Post by: netkas on June 22, 2015, 02:24:33 AM
Yes, only for osx tho.


Title: Re: GTX 980Ti / nMP - not recognized correct
Post by: OmegaVision on June 23, 2015, 01:16:25 AM
Netkas, is there any hope of eGPU working in Windows with the nMP?


Title: Re: GTX 980Ti / nMP - not recognized correct
Post by: netkas on June 23, 2015, 02:02:23 PM
can't say, doesn't have one myself.


Title: Re: GTX 980Ti / nMP - not recognized correct
Post by: kormoc on July 01, 2015, 09:00:18 AM
I'm running NVIDIA Web Driver: 346.01.03f01 and I'm still not getting GTX 980Ti showing up as valid:

Display:

  Type:   GPU
  Bus:   PCIe
  PCIe Lane Width:   x4
  Vendor:   NVIDIA (0x10de)
  Device ID:   0x17c8
  Revision ID:   0x00a1
  gMux Version:   3.2.19 [3.2.8]
  Kernel Extension Info:   No Kext Loaded

Is this expected? Has anyone else gotten this working?